Voorstellen

petra1Mijn naam is Petra van der Weide-Oostrom (1974) en ik woon in de provincie Groningen. Ik ben moeder van 2 geweldige kinderen en gelukkig getrouwd. Tijdens mijn opleiding coaching en counseling heb ik gemerkt dat waar ik voor leerde, ik dit eigenlijk altijd al intuïtief gedaan heb. Uit liefde en compassie mijn mede mensen helpen, bijstaan en voor ze klaarstaan. Inmiddels heeft dat ook al een aantal jaren beroepsmatig vorm gekregen. Mensen weer op weg helpen of hun ondersteunen in een proces. Lees verder bij Coaching.

Zowel vanuit de privé situatie als in mijn werk als zorgbegeleider zag ik een verschuiving in de zorg ontstaan. Niet alleen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking vallen steeds vaker buiten de zorgaanvraag, maar ook veel ouderen krijgen het steeds moeilijker en vereenzamen. Door particuliere begeleiding en gezelschap op maat te bieden kan Viventem een steentje bijdragen in een gelukkig leven, Zelfstandig met een beetje hulp.

Ook kan ik mensen bijstaan na het overlijden van een naaste. Een luisterend oor en ondersteuning bieden bij praktische zaken is iets wat ik met liefde doe. In goed overleg ben ik ook in de weekenden en avonduren beschikbaar.